Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GERMANIA: O nouă parcare securizată lângă Köln

40 de locuri de parcare noi pentru camioane, cu monitorizare video, sunt acum disponibile în parcarea Frechen de lângă autostrada A1, în apropiere de Köln. Aceasta îndeplinește standarde ridicate de securitate şi dispune de nivelul 2 de certificare TAPA. Locul de parcare poate fi rezervat folosind aplicația Secure Truck Parking, de la Bosch.

Cele peste 20 de camere video instalate recunosc pericolele și mișcările suspecte și dau alarma la centrul de control video Bosch. Tehnologia audio încorporată în camere permite angajaților centrului de control să intre în contact direct cu oamenii din incintă și, dacă este necesar, să anunțe forțele de securitate sau poliția. Conceptul de securitate include, de asemenea, tururi de pază virtuale regulate non-stop.

Locurile de parcare se rezervă prin intermediul portalului web sau al aplicației Bosch Secure Truck Parking, iar şoferii de camion pot trece bariera folosind recunoașterea numerelor de înmatriculare digitale.

Bosch confirmă lipsa masivă de aproximativ 400.000 de locuri de parcare securizate pentru camioane la nivelul Uniunii Europene. Acest lucru are consecințe grave pentru siguranța șoferilor, a producătorilor de mărfuri, a companiilor de transport și a altor utilizatori ai drumurilor, deoarece camioanele trebuie să parcheze de multe ori într-un mod ilegal și nesigur.

Articole similare

Ad