Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hellmann își consolidează logistica comerțului electronic

Hellmann Worldwide Logistics l-a numit pe Marc Wijnen în funcția de șef global al comerțului electronic, într-o poziție nou creată pentru a consolida activitatea logistică a grupului. Wijnen își asumă astfel responsabilitatea pentru dezvoltarea în continuare a comerțului electronic la nivel internaţional, care se încadrează în domeniul „Logistică contractuală” a grupului şi, în plus, va rămâne responsabil pentru produsul European Contract Logistics, în calitate de director de operațiuni. Compania a subliniat că „oferă deja soluții personalizate printr-o interfaţă unică, în vederea planificării lanțului de aprovizionare și executarea întregii afaceri a comerțului electronic al clienților”.

De la crearea unui magazin online și configurarea depozitării până la dezvoltarea și conectarea sistemelor individuale de gestionare a comenzilor și a serviciilor de plată, Hellmann își propune să realizeze o creștere durabilă și profitabilă, atât în calitate de partener e-fulfillment pentru aplicaţii Business to Consumer (B2C), cât și Business to Business (B2B).

 „Piața comerțului electronic este extrem de dinamică. Pentru a răspunde cerințelor în creştere ale clienților pentru soluții inovatoare, în prezent înființăm un «Centru de excelență» – cu Marc Wijnen în calitate de șef global de comerț electronic – în care ne punem în comun cunoştinţele şi le aplicăm la nivel mondial. În același timp, testăm noi abordări pentru proiectarea soluțiilor și ne extindem în mod constant oferta de produse”, a declarat Volker Sauerborn, directorul operațional al Hellmann pentru logistica contractelor.

De la înființarea sa – în urmă cu 150 de ani – şi până în prezent, Hellmann Worldwide Logistics s-a dezvoltat într-un furnizor internațional de servicii logistice, cu peste 10.600 de angajați. În 2020, grupul a înregistrat vânzări de aproximativ 2,5 miliarde de euro.

Articole similare

Ad