Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii cer într-un glas amnistia fiscală pe diurnă

Deși pe surse se vorbește de ceva vreme că Guvernul pregătește amnistia fiscal pentru firmele controlate pe diurnă, patronatele transportatorilor fac presiuni până la capăt și amenință cu mișcări ample de protest la București dacă Guvernul nu pune punct controalelor ANAF.

Indiferent că se vorbete de soluția amnisitiei fiscal printre guvernanți, inspectorii ANAF continua în teritoriu să răspândească teroarea impunerii de impozite și contribuții pe sumele plătite ca diurne șoferilor la transport international în ultimii 5 ani. Cu tot cu penalități, sumele de plată ajung la praguri imposibil de plătit.

Chiar dacă în final se va aproba amnistia fiscal, sunt firme care au ajuns în punctul de a fi primit sentințe definitive în instanță, cazuri mai greu de rezolvat decât cele aflate doar în fază de contestații sau propriri pe conturi, astfel că grăbirea pronunțării publice a soluției amnistiei este foarte importantă pentru confortul și salvarea afacerii primului val de firme controlate.

Astăzi la 11:00 are loc conferința de presă în care toate patronatele din transporturi unite cer amnistia fiscală și oprirea măsurii carantinării pentru șoferii profesioniști, lucrători esențiali pentru asigurarea lanțurile de aprovizionare a magazinelor. Vom transmite live pe pagina revistei de FaceBook conferinta de presa. Urmariti mai jos un film al protestelor transportatorilor din 18 iunie, pe care patronatele promit sa il repete in septembrie la Bucuresti, daca in contnuare nu vor primi niciun raspuns de la primul-ministru Florin Cîțu, între timp și interimar la Finanțe.

Articole similare

Ad