Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gokbora își extinde parcul de camioane Renault Trucks

Gokbora International Transport a primit luna trecută un lot de cinci camioane Renault Trucks T de 460 CP, care s-au adăugat celor 15 deja existente. “Primii care au achiziționat camioane Renault Trucks au fost colegii noștri din Turcia. După experiența lor cu produsul și serviciile Renault Trucks, conducerea din Turcia a Grupului Gokbora a decis cumpărarea a 15 camioane Renault Trucks și pentru filiala din România. Consumul redus de carburant, fiabilitatea și pretul au fost argumentele care ne-au convins”, a declarat Mihai Pascal, director general Gokbora International Transport. Cele 15 camioane au fost livrate in februarie 2020. „În acest timp, camioanele au atins peste 180.000 km, anul acesta fiind decisă extinderea parcului cu încă 5 camioane. Și sperăm ca anul viitor să schimbăm și ultimele 5 camioane Euro V EEV pe care le mai avem în flotă cu Renault Trucks Euro VI.”

Compania transportă în mare parte mărfuri generale, consumul mediu înregistrat cu cele 15 Renault Trucks T fiind de 26 l la 100 de km în condițiile în care, de regulă, se merge cu camionul încărcat la capacitate. Consumul economic se datorează atât calității noii generații de camioane Renault Trucks T, cât și faptului că șoferii au parcurs mai multe etape de instruire pentru conducere economică, chiar de la prima achiziție.

În mare parte, șoferii care au fost instruiți de Renault Trucks sunt încă în companie, fiind mulțumiți de faptul că firma efectuează curse bilaterale și revin frecvent acasă, nu stau pe Comunitate.

Toate cele 20 de camioane care formează în prezent parcul auto al Gokbora International Transport, precum și circa 25% din parcul companiei-mamă din Turcia, sunt modelul de flotă al modelului Renault Trucks T, adică cabina medie cu acoperiș înălțat, cu șasiu intermediar și motor de 11 l și putere maximă de 460 CP, cu șasiu intermediar. Este modelul cel mai economic, dar care oferă în același timp un confort bun pentru șofer.

Gokbora International Transport își dorește creșterea treptată a parcului auto, în funcție de evoluția economică în zonă. În ceea ce privește rezultatele financiare înregistrate în 2020, acestea sunt ușor în creștere față de 2019. 

Articole similare

Ad