Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Azerbaidjan a comandat 50 de autobuze Otokar Kent CNG

Producătorul turc Otokar a primit o comandă pentru 50 de autobuze urbane pe gaz natural comprimat (CNG), care să intre în exploatare în transportul public din Baku (Azerbaidjan).

Astfel, în flota operatorului urban Xaliq Faiqoglu vor intra 48 de autobuze Kent de 12 m lungime şi două articulate, de 18,75 m. Livrările vor fi finalizate în primul trimestru al anului viitor.

„Ne bucurăm că vehiculele noastre, care sunt prima alegere în transportul public urban în multe țări europene, în special în Franța, Italia, Spania, Germania și România, dar și în Turcia, vor fi în curând prezente și pe străzile din Azerbaidjan. Aceasta este cea mai mare comandă de export pe care am primit-o pentru vehiculele CNG. Suntem foarte mândri că autobuzele noastre – proiectate și fabricate în Turcia – sunt folosite în orașele de top ale lumii”, a declarat Serdar Görgüç, directorul general Otokar.

Autobuzele Kent atrag atenția prin aspectul interior și exterior modern şi se remarcă prin eficienţă şi fiabilitate. Vehiculele produse pentru Baku vor fi echipate cu agregate puternice de aer condiționat, ABS, ASR, frâne pe disc și sistem anti-blocare al ușilor.

Articole similare

Ad