Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus va colabora cu Transfero pentru servicii de transport la aeroport

FlixBus a anunţat încheierea unui parteneriat cu Transfero, operatorul român consacrat pe segmentul de servicii de transfer spre aeroport. Pasagerii vor avea la dispoziție 10 curse zilnice spre Aeroportul Otopeni, iar biletele pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicaţiei FlixBus, din agenţiile de turism partenere FlixBus sau de pe site-ul Transfero.

Autocarele Transfero vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus”, pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

Prin intermediul acestui parteneriat, călătorii din 11 localități din regiunea Moldova vor avea acces la o alternativă de transport sigură și confortabilă pentru a ajunge la Aeroportul Otopeni. Printre orașele deservite se numără Focșani, Buzău, Vaslui sau Râmnicu Sărăt.

Flota de autocare alcătuită din 10 autocare și 20 de microbuze de cea mai nouă generație oferă servicii on board precum Wi-Fi gratuit, televizor și prize USB, pentru ca pasagerii să beneficieze de o călătorie plăcută și confortabilă.

La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii.

În Europa, FlixBus oferă curse regulate cu autocarul spre și dinspre cele mai mari aeroporturi, care operează zboruri spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Peste 57 de aeroporturi sunt deservite de autocarele verzi, inclusiv unele dintre cele mai aglomerate, precum Charles de Gaulle în Franța, aeroportul Frankfurt în Germania sau Milano Malpensa în Italia.

Articole similare

Ad