Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone oferă patru locuri de parcare gratuite pentru programul KRAVAG Truck Parking

Pentru a mai atenua problema locurilor de parcare pentru camioane, KRAVAG Insurance a lansat pentru clienții săi KRAVAG Truck Parking, prin care companiile de transport și alte tipuri de firme oferă locuri gratuite în incinta lor, pe care apoi șoferii și dispecerii le pot rezerva la preț avantajos prin intermediul unei aplicații.

Krone sprijină acest program oferind patru locuri de parcare: două la centrul de livrare de vehicule noi din Werlte și nouă la sediul din Spelle. Producătorul german se arată încântat să sprijine acest proiect important și vrea să-și sublinieze aprecierea pentru șoferii profesioniști, care trebuie să piardă foarte mult timp căutând locuri de parcare pentru a petrece noaptea acolo, riscând astfel să depășească timpul de condus, să obosească și să fie mai predispuși la accidente.

KRAVAG oferă tot ce este nevoie pentru participarea la acest program: aplicația pentru telefonul smart pentru șofer, aplicația pentru dispecer și tehnologia de acces pentru companiile care pun la dispoziție locurile de parcare. Șoferii firmelor de transport care fac parte din rețeaua KRAVAG pot rezerva un loc cu doar câteva clicuri și au astfel acces la spații de parcare sigure, cu toalete și dușuri.

Articole similare

Ad