Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel Rent face casă bună cu soluțiile telematice Nexmo

Kögel Rent a devenit o alternativă tot mai populară la achiziția de semiremorci, dată fiind nesiguranța pe care criza sanitară a adus-o în rândul transportatorilor, iar contractele individuale pe care le propune oferă tot mai multă flexibilitate și securitate, dar și lichidități tot mai mari.

Kögel Rent pune la dispoziție toate modelele din oferta producătorului german, în combinație cu o ofertă ce include consultanță, opțiuni financiare și service într-unul din numeroasele ateliere partenere din Europa, contra unor rate lunare, astfel încât toate costurile să fie ținute sub control de utilizatori.

În demersul său de a oferi această soluție de închiriere, Kögel este sprijinit de Nexmo Solutions, care, din 2007, a dezvoltat și operat softuri utile pe întreaga durată de viață a semiremorcilor, pentru a optimiza procesele de transport și a simplifica munca zilnică a clienților. Aceștia pot verifica de la distanță starea vehiculelor și primesc rapoarte detaliate despre toate operațiunile în care sunt implicate acestea, pe întreaga durată de operare, în limba țări lor. Orice deteriorare a semiremorcii este înregistrată în sistem împreună cu fotografii, ceea ce le oferă și clienților și producătorului transparență totală, iar datele se transferă instant, astfel că numărul plângerilor se reduce cât de mult posibil, iar încrederea reciprocă este mai mare.

Articole similare

Ad