Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton va livra 150 de semiremorci pentru transport de oțel către Regesta

Regesta este o companie care oferă, de peste 26 de ani, servicii de transport rutier intern și internațional și de expediții internaționale, și este specializată și în transportul de oțel sub formă de bobine, pentru industria metalurgică și auto, dar și de lemn, materiale de construcții și hârtie.

Aceasta a semnat de curând un nou contract cu producătorul polonez, pentru livrarea, până la final de 2021, a 150 de semiremorci specializate Coil Master Strong Light, pentru transport de bobine de oțel și nu numai.

Colaborarea dinte cele două companii durează de peste 20 de ani și a început prin semnarea unui contract pentru 1.100 de semiremorci, mai ales pentru transport de bobine.

Pentru ca semiremorcile să aibă un caracter universal și să permită și transportul eficient al altor tipuri de produse (câtă vreme se știe că vehiculele pentru bobine sunt mai grele, deci scad sarcina utilă), greutatea a fost redusă cu aproape 500 kg, menținându-se totuși lungimea nișei pentru bobine cerute de client, de peste 9 m, și construcția robustă.

Reducerea de greutate a fost obținută prin înlocuirea unor componente de oțel cu altele de aluminiu (amortizoare de șocuri, rezervoare ș.a.) și mai ales prin schimbarea structurii și materialelor (de exemplu, s-a folosit o structură perforată a cadrului și oțel, care are durabilitatea mai mare, deci elementele sunt mai subțiri).

Noua Coil Master Strong Light, al cărei prototip a fost denumit Gutter Rogesta, permite și un condus economic și ecologic, reducând impactul asupra mediului în două moduri: prin reducerea greutății totale și a consumului de carburant și prin sarcina utilă mai mare, care scade deci numărul de curse necesare pentru aceeași cantitate de marfă.

Articole similare

Ad