Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporturile către Hamburg, afectate de lucrări pentru 7 săptămâni

Autobahn GmbH a anunțat că Autostrada A7 din nord-vestul Hamburgului va fi complet închisă din acest weekend, pentru că va fi instalat asfalt de reducere a zgomotului între portalul nordic al tunelului de protecție împotriva zgomotului din Stellingen și nodul Hamburg-Nord-Vest.

Închiderea importantei axe nord-sud dintre joncțiunea Hamburg-Volkspark și triunghiul nord-vest începe vineri seara la ora 21:00 și se termină luni dimineața la ora 5:00. Acest lucru afectează nu numai traficul dintre Hanovra și Flensburg, ci și cel de pe A23 Hamburg-Heide.

Traficul trebuie să ocolească blocajul pe A1, A21 și B205. Dar, din cauza lucrărilor de construcții de pe A21, autostrada la sud de Bad Segeberg poate fi folosită doar pe o bandă pe fiecare direcție. Blocajele de trafic sunt de așteptat pe autostrada A1 din sud-estul Hamburgului, deoarece este în curs renovarea intersecției Veddel.

Astfel, lucrările de construcție a autostrăzii A255 dintre podurile Elbei și joncțiunea Norderelbe, care are o lungime de puțin peste 3 km, conduc la aglomerații pe autostrada A1 când există trafic intens. 

Articole similare

Ad