Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Germania si Italia, concedii in contratimp

Vara lui 2013 a adus nu doar volume mai mici de marfa, cum ne-am obisnuit deja, ci si tarife reduse, asa cum ne-au declarat multi transportatori. „Pentru noi perioada mai grea incepe la jumatatea lui august si dureaza pana la finele lunii. Fabricile din Italia intra in concediu si 2-3 saptamani, iar volumele scad in perioada respectiva chiar si cu 50%“, a spus Sebastian Kiss, managing director KSC Transport.
 

Relatiile de transport ale companiei oradene acopera toata Europa. „In perioada concediilor deja ne-am obisnuit si facem un joc din relocarea camioanelor in nordul si sudului Europei. Producatorii din tarile nordice, in special Germania, termina concediile cand intra Italia in vacanta si relocam acolo camioanele dintr-o parte in alta“, a explicat acesta.
Pe anumite segmente de transport volumele se mentin insa chiar si pe parcursul verii. „In transportul de confectii am avut de lucru, mai ales ca vara este perioada de reduceri si comerciantii au nevoie de stocuri mai mari pentru finalul de sezon. Apoi intra colectiile de tomna. Asta pe relatia cu Italia. Pe Germania oscileaza mai mult volumul de marfa, iar aici nici nu am reusit sa acoperim taxa de Ungaria in totalitate“, a precizat Ovidiu Popovici, directorul general Viaro Trans.

Articole similare

Ad