Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cresteri pe toate planurile pentru Waberer’s in primul semestru din 2013

Rezultatele bune inregistrate de Waberer’s in primul semestru din 2013 arata ca tot mai multe companii de logistica au ales sa lucreze cu transportatorul maghiar, pentru a-si optimiza costurile. Veniturile au crescut cu 17,4% fata de cele din perioada similara a lui 2012, depasind 216 milioane de euro, inclusiv datorita atitudinii ofensive pe care a avut-o, investind mai mult de 43 de milioane de euro in modernizarea flotei si sistemul IT, care au permis cresterea eficientei.
 

Astfel, EBITDA a fost cu 33% mai mare (aproape 30 de milioane de euro) decat in prima jumatate a lui 2012.
Si numarul angajatilor a crescut cu circa 1.000, Waberer’s achizitionand operatorul local Szemerey Transport Ltd. si Transpont Hungaria Co. Mai mari au fost si numarul de clienti, cu cateva sute, si numarul de kilometri parcursi de camioane, cu circa 20%, pana la 185 de milioane de kilometri in Europa, iar performanta a crescut si ea cu 15%, atingand 2,3 miliarde de tone-kilometru.
Numarul incarcarilor a crescut pe toate pietele vest-europene unde e prezenta, atingand 142.000 in primele sase luni ale anului. Veniturile din transport dinspre Italia spre alte destinatii europene au crescut cel mai mult, cu 12%, iar numarul de incarcari din Germania, Franta si Marea Britanie au depasit cu 7% rezultatele din aceeasi perioada a anului anterior.

Articole similare

Ad