Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua Dacia Jogger

Un nume simplu, puternic și internațional pentru cel mai recent membru al familiei Dacia – o mașină de familie versatilă cu 7 locuri. Cu un nume care evocă sportul, aerul liber și energia pozitivă, Dacia Jogger este mașina de familie ideală orientată spre activități în aer liber. Dacia Jogger întruchipează spiritul pragmatic și autentic al companiei Dacia și mediul „în aer liber” al noii identități a mărcii.

Jogger este un nume simplu, modern, pe care oricine îl poate pronunța și este universal inteligibil. Reprezintă dinamismul, energia pozitivă și spiritul exterior. Sufixul „er” ca Duster, modelul SUV emblematic al Dacia, evocă robustețea și rezistența unui partener ideal de zi cu zi pentru familiile Dacia.

Dacia va dezvălui noul model, Dacia Jogger, pe 3 septembrie la ora 10:00, în cadrul unui eveniment complet digital. Apoi va fi prezentat la scurt timp, pe 6 septembrie, la IAA Mobility din München, împreună cu CEO-ul Dacia, Denis Le Vot, și un program de evenimente noi și captivante în oraș, începând cu 7 septembrie.

Articole similare

Ad