Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TX Logistik operează mai multe trenuri între Duisburg și Milano

De când s-a finalizat extinderea axei Gotthard, remorcile moderne cu o înălțime de 4 m (profilul P400) pot fi transportate pe calea ferată prin Elveția fără restricții. Acest lucru a dat un impuls suplimentar cererii de transport al semiremorcilor pe tren pe acest traseu. Din acest motiv, TX Logistik adaugă o plecare suplimentară sâmbăta la programul său în fiecare direcție, pe lângă plecările anterioare de luni până vineri. Trenurile circulă între terminalul DUSS DuisburgRuhrort Hafen și terminalul Intermodale Milano Segrate la est de Milano. Traseul trece de-a lungul Rinului prin Zurich, prin tunelul Gotthard, prin Chiasso până la Segrate și înapoi.

Conexiunea este operată ca un sistem de tren deschis. Până la 34 de unități de încărcare pot fi transportate pe un singur tren. În plus față de semiremorci, care reprezintă mai mult de jumătate din unitățile de încărcare, sunt transportate și containere, cutii mobile și cisterne/silozuri. Traseul este utilizat în principal pentru transportul bunurilor de larg consum.

TX Logistik operează transporturi feroviare și pe ruta România-Germania și retur, care pot fi conectate cu celelalte rute de legătură organizate de TX Logistik către alte noduri de marfă din cele mai importante piețe europene.

Articole similare

Ad