Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BRIARIS preia centrele Iveco Truck Services din Alba și Târgoviște

Briaris, reprezentant autorizat în România al mărcilor Iveco, Iveco Bus, Astra Truck, Ok Trucks, a finalizat preluarea sediilor Iveco Truck Services din Vințu de Jos, județul Alba, și Târgoviște, județul Dâmbovița.

Briaris comercializează autovehicule de transport marfă și persoane, trailere agabaritice dar și utilaje de construcții, precum încărcătoare frontal compacte, compactoare de sol vibratoare sau cilindri compactori cu doi tamburi.  De asemenea, compania efectuează transformări ale șasiurilor de bază în vehicule destinate protecției civile sau diferitelor misiuni specifice (ambulanțe, pompieri etc.).

Cu o tradiție de aproape 30 de ani pe piața vânzărilor de autovehicule din România, BRIARIS și-a propus să dezvolte o rețea cu acoperire națională, în prezent având 6 reprezentanțe în București, Craiova, Cluj, Rm.Vâlcea, Alba și Târgoviște.

„Preluarea de către BRIARIS a celor două reprezentanțe din Alba și Târgoviște face parte din planul nostru de dezvoltare a unei rețele naționale care să poată deservi rapid clienții care utilizează mărcile pe care noi le reprezentăm. Parteneriatul cu Iveco durează de aproape 30 de ani și este un parteneriat bazat pe respect și obiective comune. Suntem mândri că împreună dezvoltăm o relație comercercială de succes, orientată către client”, a declarat Cornel Panait, director general Briaris. BRIARIS oferă servicii complete de vânzare și post-vânzare pentru întreaga gamă de vehicule IVECO de la consiliere de specialitate la servicii de reparații și întreținere. Pentru soluționarea cât mai rapidă a nevoilor clienților săi, BRIARIS asigură un stoc de piese de schimb de origine sau certificate de către fiecare producător al mărcilor comercializate, clienții putând opta pentru contracte de garanție extinsă și/sau de consultanță logistică pentru business. Nu în ultimul rând, sunt disponibile servicii de „atelier mobil” pentru vehiculele achiziționate în rețeaua Briaris, precum și de asistență tehnică „24/24 International” pentru gama IVECO.

Articole similare

Ad