Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor, dispus de Curtea de Apel Bucureşti, prin Hotărârea Civilă nr. 1230/2021 din data de 08.06.2021, pronunțată în Dosarul nr. 2548/2/2021. Acest lucru are loc la 6 luni de la prima desemnare a câștigătorului, urmare depunerii de contestații și plângeri atât la CNSC, cât și la Curtea de Apel București.

Şi după reevaluare, ofertantul desemnat câştigător a rămas SC PORR CONSTRUCT SRL, cu preţul de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu-Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni-Curtea de Arges, în lungime de 9,86 km. Durata contractului este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție este de 60 de luni.

Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate în cadrul acestui contract este construcția unui tunel cu o lungime de 1.350 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea din nou a perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, se precizează într-un comunicat CNAIR.

Articole similare

Ad