Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a inaugurarat terminalul de cross-docking din Cluj-Napoca

Alaturi de clienti, parteneri externi si oficialitati locale, DB Schenker, furnizorul de servicii logistice si transport, a organizat festivitatea de deschidere oficiala a noului sau terminal de cross-docking din Cluj-Napoca.
Datorita importantei acestui eveniment pentru grupul DB Schenker, dar si pentru piata locala, printre participanti s-au numarat membrii consiliului de conducere DB Schenker Romania: Albin Budinsky – Director General, Peter Rausch – Director Financiar, Valeriu Dascalu, Director Operational si Adrian Crizbasianu – Director Operational, dar si Membrul Consiliului de Administratie pentru Europa de Sud-Est – Reinhard Just.
 

Noul terminal are o suprafata totala de 10.000 mp, destinata operatiunilor de cross-docking, depozitare si birouri. Investitia in valoare de 1,2 milioane de euro a fost facuta cu scopul de a optimiza serviciile oferite clientilor companiei, printr-un timp de tranzit mai scurt si flexibilitate sporita pentru distributia nationala.
”Vom continua sa ne dezvoltam la nivel national cu astfel de investitii in zone importante din Romania si pot spune cu siguranta ca orasul Cluj-Napoca reprezinta unul dintre motoarele economice ale tarii. Am realizat aceasta investitie pentru a deservi si mai bine clientii existenti in aceasta zona, dar si pentru a consolida viitoare parteneriate”, a declarat Albin Budinsky, Director General DB Schenker Romania.
Pentru 2013, compania planifica sa isi consolideze pozitia prin adaugarea de noi clienti in portofoliu si va continua procesul de dezvoltarea in alte zone cheie din Romania.
In anul fiscal 2012, DB Schenker Romania a inregistrat o evolutie pozitiva in toate domeniile de activitate, cifra de afaceri a crescut cu 15%, ajungand la 83 de milioane de euro si 1.150 de angajati pe intreg teritoriul tarii.
Cu sase sucursale si peste 60 de puncte de lucru in toate regiunile tarii, compania ofera o gama completa de servicii de transport rutier si logistica, operatiuni de transport aerian si maritim, alaturi de servicii vamale, dar si operatiuni portuare in propriul terminal, avand in acelasi timp sprijinul unei retele internationale.

Articole similare

Ad