Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO testează un braț robotizat pentru logistica e-commerce de confecții

GXO Logistics a lansat un proiect pilot industrial de automatizare inteligentă la depozitul său de e-commerce pentru industria confecțiilor din Tilburg, Olanda. Testul GXO al stației Robot “Pick-it-Easy” este adaptat pentru un client global important, în colaborare cu KNAPP AG. Testul pilot este prima aplicație a tehnologiei KNAPP “Pick-it-Easy Robot” in industria confecțiilor, pentru inductia automata in buzunarele de sortare comanda.

Sistemul de vizualizare bazat pe inteligența artificială (IA) a robotului “Pick-it-Easy” recunoaște fiecare produs și identifică punctul de prindere optim și viteza de prindere, în timp ce brațul așează articolele într-un buzunar din conveiorul pentru sortare, grupare și direcționare către stațiile de ambalare. Acest robot abordează provocările logistice unice prezentate de industria confecțiilor, având în vedere gama largă de mărimi, forme, texturi, greutăți și ambalaje ale produselor.

După implementarea cu succes a primului robot KNAPP “Pick-it-Easy, GXO intenționează să își extindă utilizarea tehnologiei în Tilburg cu încă patru roboți suplimentari.

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume. Totusi, GXO deține numai 5% din piața de logistică contractuală din Europa și America de Nord, piață in continuă creștere și cu un potential de 430 miliarde dolari.Sediul central al GXO se află în Greenwich, Conn., SUA.

Articole similare

Ad