Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IDL se extinde în Germania și preia logistica de la Autoteile Unger

ID Logistics preia intralogistica completă B2B și B2C de la ATU Autoteile Unger. Compania franceză specializată în logistica contractuală a anunțat acest lucru miercuri, 8 septembrie.

ID Logistics preia astfel gestionarea livrărilor către toate cele 530 de sucursale din Germania și 25 din Austria, precum și pentru activitatea de comerț electronic cu piese de schimb și accesorii din portofoliul ATU Autoteile Unger. Totul are loc în locația de 80.000 de metri pătrați din Werl, Renania de Nord-Westfalia,  de unde IDL va organiza, controla și optimiza toate fluxurile de marfă și informații, precum și manipularea pentru cel mai mare lanț de ateliere din Germania. Aceasta include IT, bunuri de intrare și ieșire, gestionarea stocurilor și metoda de alegere Pick & Pack.

De la 1 iunie, atunci când au început operațiunile de transfer, peste 80 de angajați au trecut de la ATU Logistik la ID Logistics Germania. Furnizorul francez de servicii de logistică contractuală intenționează să mărească numărul de angajați la aproximativ 200 de persoanei în următoarele luni pentru a îmbunătăți livrarea și disponibilitatea produselor. Prin preluarea locației din Werl, Renania, compania își propune să își dubleze vânzările în Germania până în 2023. Acest lucru se va realiza prin noi achiziții de companii de logistică, extinderea activităților sale în comerțul cu amănuntul, comerțul electronic și FMCG (bunuri de larg consum), precum și diversificarea industriilor țintă. Conform propriilor informații, ID Logistics are în prezent 21. 500 de angajați și are o cifră de afaceri anuală de 1,6 miliarde de euro.

Articole similare

Ad