Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marian Oprea este cel mai bun sofer

In cadrul “The Most Beautiful Truck and Chopper Festival” a fost desemnat si cel mai bun sofer. Dupa inregistrarea on-line soferii au dat un test teoretic cu 40 de intrebari, unde cunostintele despre legislatie, siguranta, conduc economic si arimarea marfii au fost esentiale.
Semifinalistii au fost alesi pe baza punctajului obtinut, astfel din 1.000 de candidati pentru titlul de “Cel mai bun sofer” au ramas doar 31 care s-au intrecut in trei probe desfasurate pe autodromul IFPTR.
 

In prima faza, le-au fost examinate din nou cunostintele teoretice, doar 18 calificandu-se pentru semifinala. A treia proba din semifinala a constat in manevrarea camionului contratimp, pe un traseu pre-stabilit pe autodromul IFPTR in conditii de siguranta rutiera.
Rezultatele din primele doua probe de concurs au calificat pentru finala din 22 septembrie, patru conducatori auto: Neagu Adrian Mihail, Oprea Gheorghe Marian, Balint Attila si Nemes Marian Adrian. Ultima proba a constat in arimarea marfii pentru cursa care de altfel a fost decisiva in stabilirea podiumului. Titlul de cel mai bun sofer a fost adjudecat de Marian Oprea, angajat al companiei brasovene Silnef. Ocupantii locului al doilea si al treilea, Nemes Marian, respectiv Balint Attila, lucreaza pentru propriile companii de transport.

Articole similare

Ad