Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV și ADAC, parteneriat pentru plata taxelor de drum

ADAC și DKV Mobility oferă o soluție comună – DKV BOX EUROPE – pentru sezonul de călătorie din 2022. Aparatul, care poate fi folosit transfrontalier, permite deja decontarea taxelor pentru 13 sisteme de taxare europene în 10 țări – inclusiv Italia, Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia, precum și trecerea Warnow din Rostock, Tunelul Herren din Lübeck și Liefkenshoektunnel din Belgia .

Țările europene au diferite metode de taxare a folosirii rețelei de drumuri, pe care persoanele private trebuie să cumpere viniete temporare sau să folosească aparate de taxare specifice fiecărei țări. Pentru a simplifica vacanțele cu rulota, ADAC și DKV Mobility oferă soluția comună pentru plata taxelor de drum. „Suntem încântați că DKV BOX EUROPE este acum accesibil persoanelor private, pentru prima dată, prin ADAC”, spune Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales la DKV Mobility. „În calitate de călător pasionat de autorulote, sunt conștient de timpul petrecut doar pentru achitarea taxelor cu numerar sau cu cardul la cabinele de plată. DKV BOX EUROPE permite achitarea taxelor de drum fără numerar și, în multe locuri, șoferii pot folosi benzi speciale la punctele de taxare. Acest lucru economisește timp și face călătoria mai ușoară și mai relaxantă.”

Christoph Walter, director general al ADAC, adaugă: „Cu acest dispozitiv de taxare, toți proprietarii de rulote de mari dimensiuni vor putea călători liber prin jungla tarifară a rețelei de taxe de drum a nouă țări europene din afara Germaniei. Mulțumită soluției digitale pentru toate sistemele, turiștii vor ajunge la destinație mai repede și mai relaxați – mai ales cu transparență totală a costurilor într-un singur document.”

Articole similare

Ad