Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cât de mare e riscul de accidentare a lucrătorilor din depozitul tău? Cere o evaluare gratuită la Ansell!

De la centrele de distribuție la instalațiile de depozitare frigorifică și magazinele de produse uscate, depozitarea implică stocarea temporară a mărfurilor în lanțul de aprovizionare. Indiferent dacă manipulează obiecte ascuțite sau ridică și manipulează cutii, muncitorii sunt expuși la pericole diferite în fiecare zi. Biroul de Statistică a Muncii din S.U.A. a înregistrat raportări de accidentări și îmbolnăviri ale muncitorilor din depozitare și logistică, în medie la 5 din 100 de depozite, datorită condițiilor de muncă.

Numai în Romania există aproape o jumatate de milion de angajați în centrele de logistică și distribuție.

Pentru a garanta siguranța muncitorilor, este important să înțelegem unele dintre pericolele obișnuite cu care se confruntă muncitorii din domeniul depozitării în cursul activității zilnice și opțiunile de protecție disponibile.

Ansell este partenerul ideal pentru siguranță când identifică pericolele și riscurile de accidentare asociate fiecărei lucrări, și echipează muncitorii din depozite cu soluția corectă din portofoliul nostru pentru protecția mâinilor și corpului. Indiferent dacă se confruntă cu riscul de tăiere, impact, abraziune sau alte pericole, Ansell poate ajuta la reducerea accidentelor la locul de muncă și poate furniza confortul, performanța și protecția necesare menținerii siguranței și productivității muncitorilor din depozite pe tot parcursul zilei.

Pentru mai multe informații despre pericolele din depozitare și logistică și solutiile Ansell dați click pe bannerul următor

AnsellGUARDIAN® este serviciul nostru brevetat pentru a ajuta companiile să selecteze soluțiile potrivite de echipament individual de protecție, și să-și îmbunătățească siguranța și performanța activității.

Mai multe detalii despre AnsellGUARDIAN puteți gasi aici: https://www.ansell.com/ro/ro/industrial/services/ansell-guardian

Iar pentru a solicita acest serviciu, GRATUIT, apasați pe bannerul următor:

Articole similare

Ad