Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV extinde rețeaua globală de cargo aerian

DSV a extins numărul de zboruri pentru transportul de marfă, operate direct cu aeronave închiriate prin adăugarea unei rotații care acoperă 7 aeroporturi din Asia, Europa și America. Aeroporturile serviciului, numite Globetrotter, sunt Hong Kong, Zhengzhou, Istanbul, Liège, Chicago Rockford și São Paulo (Viracopos). DSV face naveta cu un Boeing B747-400F închiriat pentru un an de către Turkish Act Airlines.

Vicepreședintele executiv, Mads Ravn, explică faptul că acest serviciu a fost activat în ajunul sezonului de vârf pentru transportul aerian de marfă, ținând cont de limitele ofertei globale de așteptare, despre care compania estimează că poate dura până în vara anului 2022.

Un alt factor care a determinat DSV să înceapă o rotație pe trei continente este transferul de mărfuri de la navă la aeronavă, datorită creșterii tarifelor de transport de containere și a întârzierilor navelor de containere. Chiar dacă vorbim de volume foarte mici, sunt suficiente pentru a acoperi oferta curentă de marfă aeriană. Datorită cererii ridicate, acest serviciu acordă prioritate clienților DSV consacrați, în ciuda faptului că linia aeriană nou creată este multi-client. Orice capacitate rămasă va fi comercializată și către clienți noi.

Articole similare

Ad