Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS construiește un campus logistic sustenabil în Olanda

Acesta va avea 132.000 m2, este amplasat pe un teren cu suprafață totală de 21,5 ha din Trade Port Noord (în Venlo, unde se află cel mai mare terminal feroviar din țară), este dedicat contract logistics pentru clienți din diverse industrii și este conceput pentru a se adapta la creșterea actuală din comerțul electronic.

Venlo este unul dintre centrele logistice cele mai importante din Europa, aflat lângă granița Germaniei cu Olanda, și funcționează ca legătură între aeroporturile și porturile din Amsterdam, Rotterdam și Anvers și piețele industriale majore de pe continent, având conexiuni excelente cu infrastructura multimodală pe șosea, ape de interior, cale ferată, ocean și pe cale aeriană.

Construcția noului centru va începe în 2022 și ea se va face ținând cont de mediu și de bunăstarea angajaților. Clădirea va avea certificare BREEAM Outstanding și WELL Silver – aceasta din urmă destul de rară printre spațiile logistice din lume.

Pentru a garanta toate aceste standarde, GEODIS colaborează cu CBRE, care va acorda atenție tuturor detaliilor legate de materialele folosite și de design, inclusiv de designul sistemelor de economisire a energiei.


Articole similare

Ad