Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

3.500 de stații electrice de încărcare în rețeaua de vânzări Bridgestone

Bridgestone și EVBox, furnizor de soluții de încărcare a vehiculelor electrice (EV) vor colabora pentru instalarea a 3.500 de noi porturi de încărcare în rețeaua europeană Bridgestone de vânzare cu amănuntul și servicii, care include mărci precum Speedy și First Stop. Proiectul se va derula pe cinci ani, va începe în Franța și Italia și se va extinde în Marea Britanie, Germania, Polonia, Spania și alte țări europene.

Noua rețea de încărcare a Bridgestone va consta atât în stații de încărcare normale, cât și stații rapide, instalate în locații strategice și va fi accesibilă tuturor șoferilor de vehicule electrice, atât vehiculelor private, cât și celor din flote. Porturile de încărcare rapidă vor fi instalate pe rutele cu cerere ridicată pentru ca persoanele aflate în tranzit să reîncarce rapid. Parteneriatul va fi facilitat prin intermediul TSG, partener al EVBox, liderul european în servicii tehnice pentru soluții de mobilitate, care va avea un rol important în proiectarea, instalarea și întreținerea infrastructurii de încărcare EV în rețeaua europeană de vânzare cu amănuntul și servicii a Bridgestone.

Datorită parteneriatului dintre Bridgestone și EVBox, șoferii și flotele EV vor avea acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa, compusă dintr-o rețea publică de încărcare de peste 130.000 de porturi și 3.500 de noi porturi de încărcare, printr-o singură soluție: un card dedicat sau aplicație mobilă, facilitată prin software-ul de Gestionare a Încărcării EVBox.

Oferind acces la toate aceste opțiuni de încărcare în toată Europa, aplicația (sau cardul) oferă un plus de confort și eficiență utilizatorilor săi printr-o platformă centralizată pentru plăți și facturare, oferind date despre obiceiuri de reîncărcare și va permite utilizatorilor să călătorească de la Madrid la Helsinki folosind aceeași soluție unică.

Prin parteneriatul cu EVBox, rețeaua de retail a Bridgestone va oferi șoferilor EV posibilitatea de a cumpăra și instala stații de încărcare EV la domiciliu, consolidând angajamentul companiei de a îmbunătăți accesibilitatea EV-urilor ca o alegere de mobilitate mai durabilă.

Articole similare

Ad