Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S-a deschis AFI Palace Ploiesti

AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern din centrul Ploiestiului, care a necesitat o investitie de peste 50 de milioane de euro, si-a deschis oficial portile la inceputul lui octombrie si propune peste 100 de branduri nationale si internationale si mai mult de 7.000 mp de spatiu de divertisment.
Proiectul, dezvoltat de AFI Europe, ofera o suprafata totala inchiriabila de 33.000 mp, disponibila pe doua niveluri.
 

Mallul, creat de casa de arhitectura M. Tzur, are doua intrari principale conectate printr-un culoar central, oferindu-le astfel vizitatorilor o orientare usoara si familiara. Centrul comercial are ca ancora un hypermarket modern CORA, care ocupa 13.000 mp. AFI Palace Ploiesti este inchiriat aproape 100% si pune la dispozitia vizitatorilor 1.000 de locuri de parcare, din care 300 in parcarea subterana.
Aceasta este una dintre cele mai mari investitii facute in ultimii ani in orasul Ploiesti si a creat peste 1.000 de locuri de munca si alte cateva sute de posturi auxiliare pentru furnizorii si distribuitorii mallului. In plus, AFI Europe s-a angajat sa dezvolte masiv infrastructura din jur, incluzand reabilitarea completa a strazilor si drumurilor din vecinatatea centrului comercial, largirea si reabilitarea podului ce traverseaza paraul Dambu si reabilitarea unui parc invecinat.
Proiectul a fost finantat de Raiffeisen Bank International AG (RBI), ce a asigurat un imprumut de peste 30 de milioane de euro, iar constructia a fost executata de Danya Cebus Rom.

Articole similare

Ad