Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelope noi de la Goodyear

In septembrie Goodyear a lansat doua noi linii de produs – KMAX si FUELMAX. Aceste anvelope vin in sprijinul detinatorilor de flote pentru a-i ajuta sa reduca costurile operationale pe care le au, gratie kilometrajului suplimentar si a nivelului mai scazut al rezistentei la rulare pe care aceste anvelope le ofera.
Gama Goodyear KMAX, dupa cum spune si numele, a fost dezvoltata pentru a imbunatati performanta kilometrajului, in timp ce nu se face nici un compromis cu privire la alte criterii importante pentru performanta anvelopelor precum eficienta consumului de carburant si tractiunea.
 

In aceeasi maniera, gama Goodyear FUELMAX este destinata operatorilor de flote care cauta sa optimizeze eficienta consumului de carburant in combinatie cu un bun nivel al kilometrajului. Noile anvelope inlocuiesc anvelopele din gamele Goodyear Long Haul si Regional Haul, game ce includ anvelopele Regional RHS II, RHD II+ si RHT II precum si anvelopele economice Marathon LHS II+, LHD II+ si LHT II si care pot fi folosite atât in aplicatii de transport rutier de marfa pe distanta lunga cât si regionala.
Pentru noile game s-au folosit tehnologii speciale. Tehnologia IntelliMax Rib (ce apare ca prima caracteristica in anvelopa KMAX S) imbunatateste nivelul rezistentei la rulare si aderenta pe carosabil umed si este legata de profilul benzii de rulare, care este caracterizat printr-o tehnologie de rigidizare pentru un nivel mai mare al fortei la virare si pentru o mai buna manevrabilitate.
Tehnologia IntelliMax Tread (ce apare ca prima caracteristica in anvelopa KMAX D) cuprinde doua straturi ale benzii de rulare, unul situat in partea superioara pentru un nivel sporit al kilometrajului, si altul situat in partea inferioara pentru a asigura un nivel scazut al rezistentei la rulare.
Tehnologia IntelliMax Groove (ce apare ca prima caracteristica in anvelopa FUELMAX S) optimizeaza nivelul rezistentei la rulare gratie unui profil ascuns al benzii de rulare, incorporat in anvelopa.

Articole similare

Ad