Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Depozit nou Whiteland Logistics langa Timisoara

La sfarsitul lui septembrie, Whiteland Logistics si-a extins capacitatea de depozitare prin mutarea intr-o locatie noua la Ghiroda (Timis), de clasa A, cu suprafata totala de 1.700 mp, din care 1.120 mp pentru refrigerare si 580 mp la temperatura ambientala, dotata cu rampe de incarcare/descarcare pentru camioane si vanuri.
Mutarea face parte din strategia companiei de dezvoltare a operatiunilor logistice pe partea de vest a tarii, de optimizare a timpilor de livrare si de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele din afara tarii.
 

Compania mai are un depozit central la Bucuresti si alte 11 centre in principalele orase din tara si ofera servicii integrate de logistica: transport international si national, warehousing, distributie la nivel national si european, precum si servicii cu valoare adaugata (etichetari, coimpachetari etc). Compania utilizeaza sisteme informatice de profil, dezvoltate special pentru specificul activitatii logistice (ERP, WMS,TMS), este certificata ISO 22.000 si a avut o cifra de afaceri de 6,9 milioane de euro in 2012. Incepand din iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.

Articole similare

Ad