Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Incepe productia DAF in Brazilia

Paccar a deschis oficial noua linie de productie pentru camioanele DAF in Brazilia. „unitatea de productie de 28.000 mp dispune de tehnologie de ultima ora si va asambla modele DAF XF, CF si LF. Fabrica va produse camioane DAF pentru Brazilia si America de Sud”, a declarat Mark Pigott, CEO Paccar.
Investitia de 320 de milioane de dolari realizata de Paccar va genera noi locuri de munca si va stimula cresterea economica, contribuind si la cresterea nivelului de trai in regiune.
 

Pentru piata de vehicule peste sase tone a fost estimat un volum de 140.000 de unitati in 2013, cu posibilitati de crestere in anii urmatori. Segmentul premium este cel mai bine vandut pe piata braziliana, pentru care DAF a lansat modelul reprezentativ XF-105.
“Abia asteptam sa incepem productia pentru toate modele DAF echipate cu motoare PACCAR pentru clientii din Brazilia si America de Sud”, a spus Marco Davila, presedintele DAF Brazilia. „Reteaua de dealeri independenti numara 20 de locatii in Brazilia si in 2014 se va extinde la 40. Modelul DAF produs in aceasta fabrica este XF-105, proiectat pentru transport pe distante lungi. Pe viitor, aici vor fi produse si modelele CF si LF”.

Articole similare

Ad