Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Chiriile pentru spatiile logistice vor creste cu peste 5% pe an

Prologis, Inc. (NYSE: PLD), a publicat o analiza detaliata privind chiriile spatiilor logistice la nivel global, intr-un raport intitulat „Entering the Sweet Spot in the Cycle for Logistics Real Estate: An Extended Rental Rate Expansion”
In acest raport, echipa de cercetare a companiei estimeaza o crestere a chiriilor cu peste 5% pe an pentru perioada 2014-2017, atingand o crestere totala de 20%-25%.
 

Aceasta perspectiva este sprijinita de tendinta inregistrata de factorii de crestere structurali si relansarea elementelor operationale de baza.
„In mare, chiriile de azi inca nu pot sustine realizarea de noi constructii, insa disponibilitatea tot mai limitata a spatiilor disponibile spre inchiriere inverseaza aceasta dinamica” a afirmat Chris Caton, vice presedinte si manager, Prologis Research. „In plus, pe masura ce costurile de inlocuire cresc odata cu extinderea economica globala, ne asteptam la o crestere a chiriilor la un asemenea nivel care sa justifice construirea de noi spatii, precum si o perioada extinsa de mentinere a unor chirii crescute, mai ales pe pietele globale cu relansare ciclica din SUA si Europa.”

Articole similare

Ad