Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PALFINGER SANY Mobile Cranes a intrat pe piata din Turcia

PALFINGER SANY a stabilit un birou de legatura in Istanbul. Acest pas este sansa in plus ca sa beneficieze de oportunitatile oferite de o piata in crestere.
Intrarea in Turcia a fost planificata inca de la inceputul anului, iar apropierea de client a fost motorul principal al acestei decizii. In plus, compania planuieste sa accelereze dezvoltarea acestei piete in colaborare cu principalele companii din domeniul constructiilor prezente in Turcia.
 

Potrivit guvernului turc, pentru urmatorii zece ani sunt panificate proiecte majore. 368 miliarde de dolari vor fi investite in toate segmentele industriei de transport.
Scopul PALFINGER SANY Mobile Cranes este sa ofere aceleasi standarde de calitate ca in Europa. „Oferim produse care sunt create special pentru nevoile clientilor nostri, ajutandu-i astfel sa-si implementeze proiectele”, a declarat Ersavas Güdül, Regional Business Development Manager. „Cu noul birou din Istanbul, clientii nostri au la cine sa apeleze la nivel local. Ne vom sustine clientii in gasirea unor solutii strategice in afara Turciei, cum este Rusia, statele CSI, Orientul Mijlociu si statele africane”, a mai spus Ersavas Güdül.
Potrivit statisticilor OECD, companiile turcesti au avut performante remarcabile si o crestere constanta in anii trecuti. Reformele structurale generate de procedurile de aderare la UE au deschis calea pentru schimbari comprehensive in numeroase domenii. In perioada urmatoare, OECD se asteapta ca Turcia sa experimenteze cea mai mare crestere economica din randul statelor membre OECD.

Articole similare

Ad