Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CHEP are cele mai bune practici de standarde etice

CHEP a finalizat un proces de audit SMETA in unitatile sale din Europa, care confirma faptul ca are implementat un proces corect si pune in practica cele mai bune practici de comert etic.
SMETA este un format de audit social respectat la nivel international, conceput de Grupul de Auditori Asociati Sedex, care ajuta organizatiile sa gestioneze riscurile prin implementarea transparentei la nivelul lantului de aprovizionare.
 

Se utilizeaza o platforma sigura online pentru partajarea si gestionarea informatiilor referitoare la standardele de munca, sanatate si siguranta, mediul inconjurator si etica in afaceri.
„Este primul mare audit pe probleme de etica pe care l-am efectuat si am constatat ca este simplu de realizat, in principal datorita codului nostru puternic de conduita si politicilor corporative din acest domeniu. Am primit un feedback foarte pozitiv de la clienti. Un exemplu bun este Nestlé, care apreciaza istoricul indelungat al companiei CHEP privind cultura corporativa puternica, care sprijina cele mai bune practici de standarde etice”, a declarat Fernando Rodríguez, vicepresedinte Operatiuni Uzinale CHEP pentru afacerile cu Paleti in Europa.
CHEP ofera un model de afaceri ecologic, determinat de repararea si reutilizarea continua a paletilor inchiriati. In cadrul eforturilor sale de realizare a obiectivelor privind reducerea emisiilor de CO2, Nestlé demonstreaza ca beneficiaza de respectarea stricta de catre CHEP a aprovizionarii durabile cu cherestea pentru paleti si de certificarile CHEP emise de Consiliul de Supraveghere a Padurilor (FSC, Forest Stewardship Council) si de Programul pentru Promovarea Certificarii Padurilor (PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification).

Articole similare

Ad