Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic a inceput operatiunile pentru Auchan in Ungaria

FM Logistic Ungaria si Auchan Ungaria au semnat contract pentru logistica produselor fresh- fructe si legume- pentru 19 hipermarket-uri din Ungaria incepand cu septembrie. Conform acestui parteneriat, FM Logistic va realiza operatiuni logistice la temperatura controlata pentru fructe si legume precum receptia produselor, manipularea, pregatirea comenzilor pentru livrare, managementul paletilor goi si al fluxului de produse in sistemul informatic al retailerului.
 

Datorita parteneriatului de cativa ani la nivel international dintre FM Logistic si Auchan, in tari precum Rusia, Polonia, China, Franta si de curand Ungaria, FM Logistic isi consolideaza pozitia in sectorul retail si isi extinde operatiunile logistice cu temperature controlata in Europa Centrala si de Est, in special in Ungaria.
Cultura si modelul de business Auchan si FM Logistic sunt in mare parte similare, bazandu-se pe o crestere organica si avand acelasi model de expansiune.
„Politica preturilor reduse are la baza furnizarea unor produse de calitate si la preturi accesibile pentru clientii nostri. Ne alegem partenerii in functie de acest criteriu: excelenta serviciilor prin raportul calitate-pret ramane prioritatea noastra. Am ales FM Logistic deoarece oferta propusa a corespuns in totalitate asteptarilor noastre, datorita excelentei serviciilor pe care le furnizeaza companiei Auchan in alte tari, reprezentand astfel o garantie a calitatii pentru noi. Increderea si punctualitatea FM Logistic sunt extrem de importante si reprezinta o baza solida pentru parteneriatul nostru”, a declarat Peter BONCSER, Supply Chain Director, Auchan Ungaria.
FM Logistic a decis ca sectorul produselor fresh este unul din segmentele cheie ale companiei, facand parte din planul strategic pentru urmatorii 10 ani pentru a completa gama de servicii oferite retailerilor.

Articole similare

Ad