Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker Rail lucreaza pentru Ford Craiova

La 13 ani de la infiintare, si la doi ani de la schimbarea numelui din Logistics Services Danubius, DB Schenker Rail Romania, a organizat saptamana trecuta un eveniment dedicat clientilor, prilej cu care a anuntat ca una dintre colaborarile cele mai importante, si mai noi, este cu Ford Craiova. „Pentru noi contractul este un succes, acesta fiind deja in desfasurare de cateva saptamani", a mentionat Hans-Georg Werner, membru in consiliul de administratie al DB Schenker Rail, si Director General al Regiunii Est, completand: „Noile servicii oferite in cadrul acestui contract ne arata inca o data ca, din ce in ce mai des, clientii opteaza tot mai mult pentru solutii de transport provenite dintr-o singura sursa atunci cand cauta furnizori de servicii pentru transporturile transfrontaliere.
 

Prin reteaua europeana pe care o detinem, DB Schenker Rail poate raspunde intocmai acestor cerinte."
Pentru acest proiect, subsidiara locala a Grupului DB Schenker Rail a fost integrata intr-un concept cuprinzator de transport, creat special pentru Ford. In baza conceptului de trenuri complete, autovehiculele finite sunt transportate din Germania in Romania si invers. In plus, navetele circula din Romania catre Olanda, precum si in interiorul tarii.
In cadrul aceluiasi eveniment, Eduard Iancu, CEO DB Schenker Rail Romania, a anuntat si implinirea a zece ani de colaborare cu Heidelberg Cement, precum si prelungirea contractului pentru inca cinci ani.
Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Logistica.

Articole similare

Ad