Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS da startul lunii voluntariatului

Fundatia UPS, care desfasoara programe de responsabilitate sociala si filantropice sprijinite de compania UPS (NYSE: UPS) din care face parte, da startul celei de-a 10 editii anuale a “Lunii Voluntariatului Global" si se angajeaza sa planteze inca un milion de copaci in intreaga lume. De asemenea, Fundatia UPS anunta ca a acordat granturi in valoare de 2,3 milioane USD in vederea sustinerii programelor de mediu si initiativelor desfasurate in domeniul silviculturii in intreaga lume.
 

In 2011, compania a anuntat o noua Initiativa Globala in domeniul Silviculturii prin care sa sprijine plantarea, protejarea si conservarea copacilor la nivel global. In anul urmator, in cadrul programului de mediu, fundatia UPS a inceput demersurile anuale pentru plantarea unui milion de copaci in intreaga lume. Pana in prezent, au fost plantati peste 1,3 milioane de copaci.
"Investitiile in plantari de copaci si reimpaduriri sunt strategice pentru programul nostru de sustenabilitate a mediului", a declarat Eduardo Martinez, presedinte al Fundatiei UPS. "Acestea contribuie, de asemenea, la construirea capacitatii de adaptare a comunitatilor si implica zeci de mii de angajati UPS, care planteaza copaci in intreaga lume".

Articole similare

Ad