Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OTP Leasing reia activitatea de finantare

OTP Leasing anunta reluarea activitatilor de finantare, dupa suspendarea acestora, in noiembrie 2009. Astfel, OTP Leasing lanseaza noi oferte de finantare auto si de echipamente, pentru persoane juridice, PFA sau alte structuri comerciale.
Prezenta la editia din 2013 a Salonului Auto Bucuresti, compania a pregatit o oferta speciala pentru participantii la eveniment, care se aplica tuturor produselor de finantare disponibile: 0% comision de analiza.
 

“Am creat un portofoliu echilibrat, dupa o analiza amanuntita a pietei si a nevoilor de finantare curente. In prezent, ne adresam exclusiv clientilor persoane juridice, PFA sau alte structuri comerciale, concentrandu-ne pe sectorul IMM, care are nevoie de finantare. Este o piata foarte competitiva, care cere o capacitate mare de anticipare si de adaptare si asta facem si noi", a declarat Jozsef Tolnay, CEO OTP Leasing Romania.
In contextul economic actual, agricultura este un domeniu cu un potential mare de dezvoltare, pe care OTP Leasing il sustine  activ printr-un portofoliu de solutii de finantare dedicate prin pachete pentru utilaje agricole.
Oferta include si leasing pentru camioane, autocare, remorci, semiremorci, noi si second-hand. Avansul minim este de 15 – 20 %, iar perioada de rambursare poate fi de la 1 la 6 ani. Finantarea este disponibila persoanelor juridice sau PFA cu minimum 12 luni de activitate si datorii la bugetul de stat mai mici de 3.000 euro.
“Venim cu o strategie noua, adaptata realitatilor economice actuale, de aceea investim in consolidarea portofoliului si suntem atenti la orice oportunitate de dezvoltare din piata.", a completat CEO OTP Leasing Romania.

Articole similare

Ad