Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania daneza a fost premiata de IRU pentru inovatie in turism

Premiul pentru Inovatie oferit de IRU a fost atribuit companie de familie, Papuga din Danemarca, pentru conceptul “Let’s Cycle Together", prin care permite fanilor bicicletei ca faca turul Europei cu ajutorul autocarului, dezvaluind o piata cu potential prin are pot fi atrasi clienti  noi.
Carsten Papuga, Manager Papuga A/S, a declarat “In ultimii 10 ani, sportul pe doua roti a evoluat enorm in Danemarca si este sportul cu cea mai mare crestere.
 

Conceptul se adreseaza ciclismului recreational si a avut un impact pozitiv asupra afacerii noastre si a adus foarte multi calatori noi."
Conceptul „Let’s Cycle Together" a fost apreciat de juriul international ca avand un grad ridicat de inovatie, contribuind semnificativ la atragerea de clienti noi din diferite medii socio-culturale.
Isabelle Durant, reprezentant al Parlamentului European a declarat “Sunt incantata ca anul acesta premiul IRU pentru inovatie a fost castigat de un concept “cu bicicleta in autocar". Sunt un promotor al acestui tip de mobilitate"

Articole similare

Ad