Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Antos, Arocs si Atego, lansate oficial in Romania


In perioada 17-18 octombrie, la Poiana Brasov, Mercedes-Benz Romania expune, in cadrul evenimentului de lansare nationala, cea mai avansata si versatila gama de camioane utilitare produse vreodata de producatorul german: noile Mercedes-Benz Antos, Arocs si Atego.
Camioanele Mercedes-Benz sunt lansate pe piata autohtona prin intermediul unui eveniment-concept, desfasurat intr-un cadru inedit, cariera de piatra Bixad-Malnas, in prezenta reprezentantilor din managementul Mercedes-Benz Romania si Daimler AG.
 

In zilele 17 si 18 octombrie 2013, Mercedes-Benz Romania a pregatit teste si demonstratii unice la volanul celor mai noi si performante camioane destinate distributiei, constructiilor si transporturilor specializate.
„Divizia de camioane a Mercedes-Benz Romania are placerea de a introduce oficial si in tara noastra noile modele ale anului – Antos, Arocs si Atego. Mizam pe avantajele acestora, pe fiabilitate si eficienta si suntem increzatori ca vor impresiona clientii romani din industriile carora li se adreseaza. Ne bazam pe faptul ca piata din Romania a inteles deja beneficiile tehnologiei avansate Euro VI, care se aplica tuturor modelelor din gama noastra de camioane: consum redus de combustibil si noxe, eficienta cu privire la costurile de operare, absenta taxei de inmatriculare si, bineinteles, protejarea mediului", declara Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks, Mercedes-Benz Romania.

Articole similare

Ad