Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit – evenimentul anului pentru firmele de transport si logistica din Romania

Pe 25 octombrie, revista Tranzit da intalnire celor mai bune companii de transport si logistica la Cluj-Napoca, pentru Gala de premiere a Celor mai eficienti transportatori si logisticieni din Romania ai respectiv a Celor mai buni manageri din domeniu. La Gala s-au inscris deja peste 400 de reprezentanti ai firmelor din industria transporturilor si logisticii, care vor avea prilejul sa participe cu aceasta ocazie si la o expo-conferinta, la care si-au anuntat participarea toti producatorii de camioane si semiremorci prezenti in Romania – DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo, Krone, Koegel si Schmitz Cargobull – alaturi de alti 30 de furnizori de produse si servicii pentru firmele care activeaza in domeniul transporturilor si logisticii.
 

Cu o traditie de trei ani deja in randul operatorilor de transport si logistica, Gala Tranzit a devenit cel mai important eveniment din industrie care premiaza performanta, inovatia, corectitudinea si eleganta in afaceri. Doua companii – una de transport si una de logistica – si doi manageri din aceleasi domenii vor fi premiati anul acesta pe 25 octombrie pentru munca sustinuta, inteligenta in afaceri si rezultatele excelente obtinute in activitatea desfasurata in 2012/2013.
Ceremonia de premiere, desfasurata in prezenta unor oficiali de rang inalt din Ministerul Transporturilor, va fi precedata de o conferinta care va prezenta o analiza a pietei de transport si logistica – profitabilitatea medie a pietei romanesti de transport si logistica, previziunile privind evolutia tarifelor si volumelor de transport/din depozite, noutati legislative nationale si internationale.
De asemenea, impreuna cu specialisti in Drept si Asigurari Internationale pentru Transporturi de la Asko Assekuranz din Germania si alte tari europene, am pregatit un seminar despre problemele de asigurari pentru transportatori.
Seara se va incheia cu o mega petrecere antrenata de Elena Gheorghe & bannd.

Articole similare

Ad