Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bucher Emhart Glass si Kuehne + Nagel si-au anuntat colaborarea

Kuehne + Nagel a devenit partener logistic pentru Bucher Emhart Glass pentru centrul de distributie. Operatiunile din locatia Kuehne + Nagel din Contern/Luxemburg au inceput pe 7 octombrie 2013.
Compania de logistica furnizeaza Bucher Emhart Glass o gama extinsa de solutii de depozitare, inclusiv logistica pentru piesele de schimb, kit-uri si servicii cu valoare adaugata.
 

Luxemburg este locatia ideala atat pentru clientii Bucher Emhart Glass, cat si pentru furnizori. Timpul de transport a fost redus, cat si distantele prin transport intermodal, prin acces la mare, aer si uscat.
“Prin acest depozit suntem mai aproape de clientii nostri, in special de cei mari din Europa”, a spus William Gruninger, vicepresedinte After Sales Bucher Emhart Glass.
Comenzile vor fi realizate in continuare de Bucher Emhart Glass, care isi va sustine in continuare clientii  din punct tehnic si birocratic.
Thomas Kroyer, managing director Kuehne + Nagel Luxemburg, a punctat: “Suntem incantati ca am fost selectati de Bucher Emhart Glass ca furnizor de servicii logistice. Prin know-how-ul si expertiza pe care le avem vor oferi servicii de prima clasa clientilor nostri, in functie de nevoile individuale.”

Articole similare

Ad