Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ContiWinterContact TS 850, primul loc la testele ADAC, ÖAMTC si TCS

Asociatiile automobilistice ADAC (Germania), ÖAMTC (Austria) si TCS (Elvetia) au publicat rezultatele testelor comune pentru anvelope de iarna pentru dimensiunile extrem de populare 185/60R15 T si 225/45R17 H. Un numar de 32 de modele de anvelope a fost testate in 18 probe pe drumuri acoperite cu zapada, gheata, carosabil ud sau uscat.
Anvelopa ContiWinterContact TS 850, care este disponibila pe dimensiuni intre 14" si 17" si este potrivita pentru majoritatea autovehiculelor de clasa compacta si medie, a obtinut primul loc la ambele dimensiuni testate.
 

Pentru dimensiunea mai mica, specialistii de la ADAC au evidentiat performantele excelente pe carosabil ud, zapada sau gheata precum si echilibrul exceptional intre caracteristicile acesteia. Au observat de asemenea performantele anvelopei ContiWinterContact TS 850 in ceea ce priveste economia de combustibil si uzura mica.
Pentru dimensiunea mai mare, ADACl a laudat echilibrul exceptional al caracteristicilor anvelopei, oferindu-i note maxime la performantele pe zapada sa apreciind performantele pe carosabil ud si uscat. A fost evidentiat, de asemenea, si randamentul kilometric mare.
Anvelopa ContiWinterContact TS 850 este expertul pe timp de iarna al celui mai mare producator de anvelope de iarna, potrivita pentru autoturisme de clasa compacta si medie. Este disponibila in 50 de dimensiuni pentru jante cu diametre intre 14" si 17" si poate fi montata pe numeroase modele de autoturisme Europene, Americane sau Asiatice. In numeroasele teste din 2012 aceasta anvelopa a castigat testul sau a obtinut calificativul de “foarte recomandata”.
Alte anvelope produse de catre Continental care au primit cel mai bun calificativ “bine” sunt anvelopa Uniroyal MS plus 77, cu dimensiunea 225/45R 17 H si anvelopa Semperit Speed-Grip 2 cu dimensiunea 185/60 R15 T.

Articole similare

Ad