Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mediplus si-a dotat 145 de utilitare cu echipamente Thermo King

Mediplus colaboreaza cu Thermo King pentru o varietate de aplicatii mobile si marca a Ingersoll Rand, pentru a-i dota noua flota de 145 de autoutilitare frigorifice cu echipamente de racire durabile, adecvate transportului la temperatura controlata intr-un mod stabil si sigur.
Dupa o evaluare atenta, inclusiv testarea extinsa pe timp de iarna si vara, si calcule privind consumul de combustibil si procesul de omologare, Mediplus a decis ca noua sa flota de vehicule frigorifice va fi echipata cu unitati de refrigerare Thermo King B-100.
 

Unitatile vor fi livrate cu o functie inclusa din fabricatie pentru controlul incalzirii auxiliare. In plus, Mediplus va achizitiona sase unitati Thermo King serie T-600 pentru controlul temperaturii camioanelor. Ambele sisteme B-100 si T-600 sunt certificate ATP.
„Echipa Mediplus se straduie sa indeplineasca permanent cele mai inalte standarde internationale GDP. Scopul nostru este sa crestem in mod constant calitatea si diversitatea serviciilor oferite si sa ridicam in continuare standardele de calitate si performantele pe piata farmaceutica din Romania”, a declarat Sorin David, Director Logistica Mediplus. „In 2003, Mediplus a primit prima certificare ISO pentru managementul calitatii, fiind in prezent certificata de TÜV Rheinland conform standardelor ISO 9001: 2008.”
„Termoport si Thermo King au colaborat intotdeauna cu clientii si partenerii lor pentru a implementa cele mai bune practici si pentru a adopta standarde de calitate in cadrul retelei lor de transport”, a spus Decebal Stefanescu, Director General al Termoport, dealerul Thermo King in Romania. „Suntem bucurosi sa colaboram cu Mediplus si sa raspundem asteptarilor lor cu privire la durabilitate, conformitate si protectia mediului, prin dezvoltarea acestui sistem de control al temperaturii in totalitate electric, cu consum de combustibil foarte redus si un numar minim de piese de schimb”.

Articole similare

Ad