Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OUG 11 a primit aviz favorabil

OUG 11/2013 pentru modificarea si completarea OG 27/2011 privind transporturile rutiere va parasi Comisia de Industrii si Servicii din cadrul Parlamentului, cu aviz favorabil de vot catre Parlament.
Astfel, autovehiculele 8+1 si cele cum mtma pana la 3,5 t vor avea nevoie de licentiere si atestare profesionala. In cadrul MT se lucreaza deja la normele aferente situatiei si cat de curand vom avea si un verdict final.
 

„Cu toate ca forma Ordonantei emisa de Guvern a fost amendata de catre Comisiile Parlamentare, Ministerul Transporturilor nu renunta la aberatiile propuse in incercarea de a scoate bani cu orice pret din licentierea si atestarea acestor categorii de transport. Confederatia Nationala Rutiera solicita Parlamentului Romaniei respectarea amendamentelor aduse de catre comisii si stoparea tegiversarii promulgarii legii pentru aprobarea OG 11 sau respingerea in totalitate a proiectului. Membrii patronatelor ce compun Confederatia Nationala Rutiera se pregatesc deja pentru actiuni de mare amploare in cazul in care MT continua in mod abuziv cu actiunile din parlament. Tensiunile acumulate intre Ministerul Transporturilor si piata de profil au ca de fiecare data aceleasi cauze si anume lipsa de comunicare si de transparenta din partea factorilor de decizie din fruntea Ministerului Transporturilor”, se arata in comunicatul remis de CNR.
Tema va fi dezbatuta pe larg in cadrul conferintei TRANZIT de la Cluj-Napoca, 25 octombrie.

Articole similare

Ad