Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sergiu Iordache (DSV Solutions), cel mai eficient manager de logistica


La categoria “cel mai eficient manager de logistica”, revista Tranzit l-a premiat pe Sergiu Iordache de la DSV Solutions pentru rezultatele foarte bune inregistrate de compania pe care o reprezinta atat in 2012, cat si in prima parte a lui 2013.
DSV Solutions si-a extins paleta de serivii si portofoliul de clienti anul trecut, lucru vizibil in cresterea cifrei de afaceri cu aproape doua milioane de euro. Profitul insa a ramas cam la nivelul lui 2011 – 1,4 milioane de euro – asta si din cauza investitiilor facute anul trecut in noi echipamente de depozitare, dar si pentru demararea unor noi servicii precum logistica de medicamente, curierat etc.
 

DSV Solution si-a extins capacitatea de depozitare in 2012 cu 20.000 m2, care a necesitat investitii suplimentare pentru dotari. Anul acesta compania a mai inchiriat un spatiu suplimentar de 4.000 m2 si urmeaza inchirierea altuia de 7.000 m2, ambele langa Bucuresti. Al doilea depozit va viza logistica produselor folosite in agricultura.
Pe locurile doi si trei s-au clasat Viorel Leca (GebruderWeiss), castigatorul trofeului de anul trecut, respectiv Catalin Olteanu (FM Romania), ambii remarcandu-se anul trecut si in 2013 printr-o multtime de inovatii si decizii strategice menite sascada costurile de operare si pastrarea portofoliului de clienti, alaturi de dezvoltarea acestuia.
Printre finalisti s-au mai numarat Christophe de Korver (Gefco Romania), Jeroen Fabry (H.Essers),  Razvan Marinescu (KLG Europe), Victor Ghiurea (Norbert Dentressangle) si Adrian Crizbasianu (Schenker Romtrans).

Articole similare

Ad