Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Selgros, primul retailer membru al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Selgros Cash & Carry este primul retailer care devine membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), afiliere care vine în continuarea strategiei de parteneriat cu sectorul HoReCa a companiei. 

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești, având misiunea de a susține și de a promova interesele și valorile comune ale membrilor săi pe plan național și internațional. Reunind cei mai importanți membri ai domeniului, HORA își propune o creștere calitativă a industriei ospitalității din România, având la bază trei obiective: creșterea competitivității pe plan internațional a industriei ospitalității românești, capitalizarea succeselor și accesul direct la experiența jucătorilor de top din domeniu.

„Suntem mândri să fim primul retailer care se alătură HORA, una dintre cele mai importante voci din  industria ospitalității. Decizia de a ne alătura a fost una naturală, având în vedere că Selgros este de 20 de ani un partener de încredere al întreprinzătorilor din HoReCa. Căutăm să îmbunătățim permanent atât serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cât și să optimizăm gama de produse pentru clienții din domeniul gastro. Suntem conștienți de dificultățile prin care a trecut industria ospitalității în ultima perioadă, de aceea credem că este cu atât mai important să ne unim forțele”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Unul dintre cei mai importanți jucători din retail, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali. Pentru a marca cei 20 de ani de pasiune pe piața românească, Selgros a demarat o amplă campanie ce aduce în prim-plan avantajele și posibilitățile oferite de cardul Selgros, atât profesioniștilor care doresc calitate și prospețime la cele mai bune prețuri, cât și celor care vor să se bucure acasă de o experiență gourmet, cu ingrediente premium, dar accesibile.

Articole similare

Ad