Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ion Lazar, cel mai bun manager din transporturi. Decebal Popescu (Cartrans Preda), preferatul publicului.

In urma rezultatelor financiare foarte bune inregistrate de International Lazar Company in anul fiscal 2012, Ion Lazar a fost desemnat de revista Tranzit drept cel mai eficient manager din transporturi.
Pe locurile doi si trei s-au clasat Alexandru Popa, de la Com Divers Auto Ro, respectiv Gheorghe Vlase, cel mai aplaudat manager dintre cei premiati vineri la Gala Tranzit.
In schimb, votul publicului la aceasta categorie a mers inspre Decebal Popescu, managerul Cartrans Preda.
 

Pe langa “saltul” de peste 2 milioane de euro facut in planul profitului, Ion Lazar a reusit sa obtina si un contract mai avantajos de refinantare a unei linii de credit mai vechi, cu care a construit depozitul de logistica din Bascov, inchiriat pe 18 ani catre o companie de productie de componente auto.
Ion Lazar a optat pentru o reinnoire a parcului auto prin preluarea unei parti consistente din flota noua reposedata de la Edy Spedition, considerand ca momentan nu merita sa cumperi camioane noi Euro 5, la actualele tarife de pe piata de transport.
Cu toate acestea, Ion Lazar nu exclude o reinnoire a flotei cu camioane Euro 6 chiar din 2014, mai ales ca parcursul bun din 2013 va fi dublat si in acest an, gratie terminarii amortizarii flotei de camioane cumparate in 2007-2008.
Printre finalisti s-au mai numarat Dan Niculescu (Dianthus), Lucia Apostol (Dumagas), Vasile Dinga (Duvenbeck), Filip Miutescu (Filip Trans), Gabi Mircean (Logistic E van Wijk) si Florentina Munteanu (Oprean International).

Articole similare

Ad