Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dianthus Company, pentru a doua oara consecutiv “cea mai eficienta companie de transport din Romania”. Transpeco – cea mai eficienta companie din transporturile specializate

Dianthus Company se mentine in topul celor mai profitabile din Romania, inregistrand cel mai bun profit la finalul lui 2012 (2,5 milioane de euro), fiind devansat numai de Transpeco Logistics & Distribution, cu 9,1 milioane de euro, a carei cifra de afaceri este obtinuta numai 30% din transporturi, restul provenind, asa cum ii spune si numele companiei, din activitati de distributie de produse petroliere.
 

Cele doua companii sunt in fruntea clasamentului si la media profitabilitatii pe ultimii patru ani – 7,3 milioane de euro – Transpeco, respectiv 1,4 milioane de euro – Dianthus.
Printre criteriile care au stat la baza alegerii celui mai eficient operator de transport din Romania s-au numarat si gradul de indatorare al firmei, inovatia si gradul de noutate al echipamentului cu care lucreaza – camioane, softuri de management si control al costurilor etc., bunul renume in fata angajatilor, furnizorilor si clientilor, respectarea legislatiei (numarul de amenzi luate in ultimul an si gradul de gravitate al incalcarilor legislatiei, calitatea managementului etc.).
Pe locurile doi si trei s-au clasat Duvenbeck si Com Divers Auto Ro, care au terminat, de asemenea, cu rezultate foarte bune anul 2012.
Printre finalisti s-au mai numarat Aquila Part Prod Com, Giro, Dunca Expeditii, International Lazar Company, Oprean, Ravitex, Vectra International, Vio Transgrup si Waberer’s.
Invitati sa voteze cea mai eficienta companie de transport a anului, majoritatea celor prezenti au indicat tot Dianthus ca si castigator.

Articole similare

Ad