Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex Romania se implica in actiuni caritabile

Pall-Ex Romania, prima retea de distributie marfuri paletizate din Estul Europei a avut o initiativa caritabila prin care vine in sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor Romania si a copiilor pe care aceasta ii are in grija permanenta.
Pentru fiecare palet transportat prin Platforma Centrala din Sibiu, Pall-Ex Romania doneaza cinci eurocenti programului SOS Satul Copiilor Cisnadie – Sibiu (SOS Kinderdorf). SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina peste 1.000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.
 

Cu activitati in Romania de peste 20 de ani, asociatia SOS Satele Copiilor este prezenta in 133 de tari.
Fiecare membru al retelei Pall-Ex Romania a contribuit prin donatii la fondul creat, iar astfel s-au strans 2.300 de Euro (RON 10.400) pentru asociatia caritabila.
Pentru a se asigura ca atat asociatia cat si copiii pot beneficia cat mai bine de contributiile companiilor de transport, Pall-Ex Romania a folosit fondul creat pentru a dona bunuri electrocasnice precum masini de spalat, frigidere, aragazuri, aspiratoare si televizoare. Pana acum, 15 bunuri electrocasnice au fost donate programului din Sibiu: SOS Satul Copiilor Cisnadie, pentru a ajuta copiii ingrijiti zi de zi in casele familiale SOS.
Claudiu Hila, General Manager al Pall-Ex Romania a declarat ca “reteaua de membri a fost extrem de receptiva la iniativa noastra “Speranta pentru Viitor”. Suntem foarte fericiti pentru faptul ca datorita eforturilor noastre si ale asociatiei SOS Satele Copiilor Romania, un numar mare de copii au putut beneficia de aparatura donata.
In calitate de parte responsabila si activa a societatii, Pall-Ex Romania va continua sa isi implice angajatii, clientii si membrii Retelei in programe adaptate nevoilor mediului social din Romania.

Articole similare

Ad