Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz testeaza luminile gratuit pentru al cincilea an consecutiv

Pe tot parcursul lui noiembrie, In Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania, se desfasoara un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare. Campania se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz, pentru a asigura o vizibilitate mai buna In trafic si pentru a contribui la scaderea numarului de accidente pe timpul iernii.
 

„Testul gratuit de lumini” este un proiect derulat pe plan local Inca din 2009 de catre Mercedes-Benz, prima companie auto din Romania care a organizat o campanie de acest fel la nivel national, ce intentioneaza sa preIntampine o parte dintre problemele care pot aparea In trafic pe perioada sezonului rece.
„Testul de lumini a devenit un proiect cu traditie pentru Mercedes-Benz Romania, fiind deja la a cincea editie. Siguranta In trafic reprezinta o prioritate pentru noi, iar testul de lumini este una dintre masurile pe care le-am initiat In acest sens. In plus, dorim sa oferim gratuit testarea si reglarea luminilor exterioare tuturor posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz pentru a le rasplati alegerea facuta”, a precizat Rolf Rosendaal, Director After-Sales Mercedes-Benz Romania.
Mercedes-Benz Romania continua an de an aceasta actiune, menita sa reconfirme angajamentul companiei fata de conceptul de siguranta rutiera si grija fata de comunitate. In Romania, Mercedes-Benz a initiat testul de lumini pentru a sprijini toti conducatorii auto si pentru a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfasoara In Germania Inca din anii ’50.
Demersul este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera – GRSP Romania – o asociatie voluntara, prezenta In Romania Inca din 2000, care promoveaza si contribuie la cresterea gradului de siguranta rutiera a tuturor participantilor la trafic.

Articole similare

Ad