Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Programul de transport se va atribui in 13 decembrie a.c.

Ordinul comun MDARP/MT nr. 3.310/1.365, prin care se modifica data de referinta pentru atribuirea programului de transport judetean, a fost publicat marti, 5 noiembrie in Monitorul Oficial. S-a stabilit asadar modificarea punctului 1 din Metodologia de punctare prevazuta la Anexa 1 a ordinului 240/1614/2012, astfel incat „punctajele aferente criteriilor de evaluare sa se stabileasca raportat la data de referinta care reprezinta prima zi prevazuta in calendarul de atribuire a traseelor din programele judetene de transport“.
 

De asemenea, punctul 8 al Anexei 2 privind Criteriile de evaluare si punctajele aferente va avea urmatorul cuprins: „In cazul in care operatorul de transport rutier a renuntat la licenta de traseu pe un traseu judetean din programul anterior, este depunctat cu un punct pe traseul respectiv“.
In cursul zilei de astazi, 7 noiembrie a.c., urmeaza sa se definitiveze la MDRAP radiograma atribuirii, care va fi trimisa cel tarziu maine, 8 noiembrie, catre CNMSI, ARR si Consiliile Judetene. De principiu, calendarul licitatiei va incepe pe 25 noiembrie, iar data sedintei de atribuire va fi 13 decembrie 2013. Eliberarea licentelor de trasee se va face intre 20 si 31 decembrie a.c.
Pentru a avea siguranta ca nu se mai modifica ceva, va invitam maine, 8 noiembrie, sa vizitati site-ul www.traficmedia.ro, unde vom incarca forma finala a radiogramei MDRAP, imediat ce vom intra in posesia ei.

Articole similare

Ad